Siirry suoraan sisältöön

Crussis – sähköpyörät

Crussis on nopeasti kasvava tsekkiläinen laadukkaita sähköpyöriä valmistava yritys. Painopiste Crussis-pyörien valikoimassa on edullisemman pään maastopyörissä silti laadusta tinkimättä.

Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy hyvännäköisiä ja erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavia Crussis-sähkömaastopyöriä. Edullisimmat mallit soveltuvat hyvin esimerkiksi työmatka- ja retkeilykäyttöön, kalleimmat kestävät rajummankin maastorymistelyn.

Crussis käyttää tutumpien Boschin ja Bafangin sähkömoottoreiden lisäksi italialaisia huipputehokkaita ja -laadukkaita OLI Sport -moottoreita. Vuodeksi 2021 Crussis valmisti 8000 OLI Sport -moottorilla varustettua sähköpyörää erittäin hyvin asiakaskokemuksin. Crussis-sähköpyörään luottaa mm. jääkiekkolegenda Jaromir Jagr.

Perehdymme tarkasti jokaiseen myymäämme tuotteeseen oman pyöräilyharrastuksemme tuoman asiantuntemuksen turvin. Käymiemme neuvottelujen ja tekemiemme selvittelyjen perusteella olemme vakuuttuneita tuotteidemme laadukkuudesta omassa hintaluokassaan. Testaamme tuotteitamme jatkuvasti myös itse. Myönnämme kaikille myymillemme pyörille 24 kk:n takuun ostopäivästä lähtien.

Etsitkö jotain tiettyä tuotetta?

Jos olet kohdannut haasteita tietyn mallin saatavuuteen tai kustannuksiin liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Katsotaan, olisiko meistä apua.